måndag 23 juli 2012

Kusinerna

Hej!

Kul att du tittar in till min lilla blogg!

Idag har jag haft en "må bra i själen dag". Hela eftermiddagen kunde ägnas åt scrap då alla barnen var utflugna till kompisar. Jag hann med tre LO!!! Känns så kul! Även igår hann jag med lite scrap och det är den LO jag tänkte visa idag.


Det här blev verkligen en snabbscrapad LO och det hör inte till vanligheten när det gäller mig. Papperet jag använde är ett jättegammalt papper från Glitz. Kul att använda lite gammalt som man faktiskt har glömt att man hade :-)
Tejpen som jag har använt är en del av en vinst från en utmaning jag var med i. Är första men inte sista gången jag använder den.
På bilderna är det min son Elliot och hans kusin Hampus.

Vill nu verkligen ha FINT väder. Är så less på regn och kalla vindar. Här i Edsbyn händer det ganska mycket nu i veckan och till helgen och hoppas, hoppas så innerligt att vädret kan vara med oss. Blir ju så mycket enklare med saker och ting då. I morgon är det barnens dag så då ska vi gå parad och springa lopp, titta på div uppträdande och kolla in lådbilstävling. Så bäst att få barnen i säng i tid så vi kan äta frukost lite tidigare än kvart över tio som idag ;-)

Ha det bra och lämna gärna ett spår efter dig!

Kram Åsa!

4 kommentarer:

 1. Heej...
  det blev bara jag igår. Så typiskt att alla hade planer. Jag fick dock 200 bilder redigerade och beställda samt 2 layouter gjorda så jag är nöjd.

  Va snygg din Lo blev, gillar färgerna. Kul när det går fort oxå. Hoppas vi kan få till en träff snart det är så mycket roligare när man är några.

  kram maria

  SvaraRadera
 2. Underbart fin LO!! Så snyggt med stjärnorna...och tejpen!! =)

  Har haft min kompis på besök idag...hon är en Edsby bo som emigrerat hit upp!! =)

  Kramen

  SvaraRadera
 3. Skönt att du fick en måbradag med scrap i stillhet. Det är skönt att bara kunna sitta och skapa utan att behöva tänka på att skjutsa barn eller laga mat.
  Din LO blev helt underbart fin, gillar detaljerna.
  Tack för söta kommentaren, vad glad jag blir att du finner inspiration inne hos mig.
  Ha det bra, och vi hoppas att solen och värmen kommer snart.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Dessa härliga scrap-dagar! Hoppas du får fler av dem snart! (och jag med) ;)
  En jättesnygg, fräsch och sportig LO! Syns att det är din :)

  Kramisar från Sylvia

  SvaraRadera