söndag 2 september 2012

Bröllopskort

Hej!

Nu var det lääääängesen jag var in och skrev något. Har inte riktigt hunnit med och ställa om mig till vardagen igen så känns som om man inte hinner med något alls när man kommer hem från jobbet. Blir väl bättre hoppas jag :-)

Tänkte visa ett kort som jag fick beställning på i somras till ett brudpar (som visade sig vara min nya kollega). Surfade runt lite efter inspiration och fick det av någon som jag skrev upp så duktigt, men jag och lappar är inte den bästa kombinationen så lappen är nu borta. Sorry!

Så här blev det:


Jag gillar den här färgskalan och kände mig ganska nöjd när jag kunde lämna över det till köparen.

På lördag ska jag iväg på scrapträff i Bollnäs. Så spännande att träffa folk från många olika håll som man aldrig sett förr. Nu hoppas jag att det inte tar lika lång tid som denna att få till ett nytt inlägg.

Kram Åsa!

3 kommentarer:

 1. Åhhh kortet är verkligen helt ljuvligt fint!!!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Underbart kort!!

  Tycker att det är skönt att det finns fler som inte är så väldans aktiv i bloggvärlden. Mitt pysslande står liksom stilla just nu. ´Kanske inte så konstigt men lite trist.

  Ses på lördag, kram

  SvaraRadera
 3. Hej Åsa
  Detta kort är så superfint... Hjärtat och alla dekorationerna har du fått till så snyggt. Det är svårt att hinna med att pyssla under sommartiden men det brukar släppa ju längre in på hösten vi kommer. Vet hur det känns :)
  Önskar dig en trevlig träff i Bollnäs och en skön helg!!! Kramizar Susanne

  SvaraRadera