lördag 9 mars 2013

Det urartade totalt!

Hej!

Idag är det en liten känslomässig dag här hemma. Min sambo gör sin sista hemmamatch på eftermiddagen och vi ska gå ner och titta allihopa. 26 säsonger har han spelat i Edsbyns A-lag i bandy så det är väl kanske dags att lägga skridskorna på hyllan men det känns i hjärtat kan jag säga. Jag hoppas verkligen inte att det är sista matchen utan att det blir två till så att vi får åka på final till Friends arena nästa helg!

Igår var jag på en liten scrapträff hos Maria (miamaria). Vi hade en jättemysig dag med en massa prat. Efter två timmar hade vi inte ens kommit igång... :-)
Min inspiration och scraplust har varit lite låg på sistone och jag hade lite svårt att få till det helt igår också. Jag känner dock att lusten är starkt på g... Jag hann nästan göra färdigt 4 layouter. Idag tänkte jag visa mitt bidrag till Veckans skiss v.10.  


De här fotona har jag velat göra något med länge men har bara haft dem i större storlek. Så innan jag drog iväg till Maria igår skrev jag ut dom som små bilder istället så att jag skulle kunna använda hela serien med bilder. Jag tycker att dom är så roliga. Först är tjejerna så glada och sams tills Ebba ska hålla upp Elsas huvud för att hon inte ville titta in i kameran. Då spårar det ur totalt och slutar med att båda går därifrån.... På bild nr 4 ser man att Ebba fortfarande ler lite och tycker att syrrans surande är lite komiskt men senare inser hon att det nog är lika bra att fly undan Elsas vrede.

Att göra en LO med många foton tycker jag är jättesvårt. Glad att jag äntligen gjort något med dessa gamla foton men nåt mästerverk blev det inte... :-)

Håll alla tummar och tår för Edsbyn idag nu!!!

Kram Åsa! 

7 kommentarer:

 1. Den blev så läcker, underbara bilder =))

  Håller väl tummarna idag jag oxå men vill ju att du ska komma med på lördag.

  kram

  SvaraRadera
 2. JO, jag tycker verkligen att det blev ett mästerverk! Jättefin tolkning med alla småbilder och detaljer. Tack för ditt bidrag!

  SvaraRadera
 3. Håller tummarna!!
  Lo:n är så himla underbar att det är inte sant!!! Heeeelt härliga bilder!! hi hi hi

  Kramen

  SvaraRadera
 4. Wow, så kult at du laget en bildecollage! Kjempe stilig LO! Takk for bidraget!

  SvaraRadera
 5. Otroligt härlig LO! Gillar fotoserien som är så uttrycksfull och att du använt flera små kort i stället för ett stort. Gillar alla små detaljer! Tack för att du så troget hänger med vårt glada gäng på Veckans Skiss!

  SvaraRadera
 6. Jättefin LO. Gillar att du använt så många foton och så härliga färger. Tack för ditt fina bidrag till VS.

  SvaraRadera
 7. Det är juu en jättefin LO och ett roligt minne för tjejerna och er när de blir äldre.

  SvaraRadera