onsdag 5 juni 2013

Livstecken!

Hej!

Jo jag lever... Är väldigt längesen jag gjorde ett inlägg nu. Det är även vääääldigt längesen jag hade nån energi och inspiration till att scrapa. Idag är första gången på länge som jag suttit vid mitt scrapbord. Jag har fått en beställning på ett bröllopskort så jag har suttit och pillat med det ett par timmar idag. Det går inte direkt på räls nu om jag säger så. Nån dag ska göra en LO-sida om vad som pågår i mitt liv just nu och då även berätta lite om det. Det är ingenting jämfört med vad några i min närhet behöver gå igenom just nu men det är en stor förändring i mitt liv på lite olika sätt.

Kom på att jag iaf hade ett kort som jag inte visat i bloggen och som jag kunde visa idag. Måste ju liksom tala om att jag finns kvar :-)


Hittade inspiration till detta kort på någons sida men det är så längesen jag gjorde det så jag kommer inte ihåg vems sida det var... Sorry....

Måste också bara få puffa lite för en sida som jag tycker ni ska besöka. Det är en tjej som jag kommit i kontakt med genom bloggen och det verkar vara en otroligt trevlig tjej med fin personlighet och dessutom är hon riktigt duktig scrappare!!! Så kika in på http://pyssel-pinglan.blogspot.se/ Karin heter hon och jag önskar jag kunde göra tags som hon :-)

Nu har jag långhelg och ska samla lite kraft för de sista dagarna innan jag får semester/sommarlov!

Kram Åsa! 

5 kommentarer:

 1. Åhhhh så himla fint kort. Clean and simple. Älskar den stilen. :)

  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Så gulligt kort!! Massor av kramar till dig ♥

  SvaraRadera
 3. Men åhhh så sött detta kort är!

  SvaraRadera
 4. Hej Åsa! Blir helt chockad och rörd när jag ser vad du skrivit om mig. Tack snälla, gulliga du! Jag blev så glad. Har inte hittat tid till att kika runt hos andra så jag såg det inte förrän nu ikväll. Men nu har jag snart semester och ska koppla av från jobb och krav. Stor kram till dig, vi hörs snart igen!

  SvaraRadera
 5. Glömde ju skriva att det är kul att se dig göra kort! Jag gillar fåglar och den här var ju jättesöt!

  SvaraRadera