söndag 17 februari 2013

Lillblommans skissutmaning i februari

God morgon! 

Hoppas ni har en skön helg. Här är det som vanligt en massa sportaktiviteter för barnen. Själv har jag två dater idag, den ena med tvättmaskinen och den andra med scrapbordet. Jag hoppas dom blir riktigt givande, iaf den ena :-) Just nu ser det ut som om solen försöker kämpa sig fram, det vore ju inte en dag för tidigt, så kanske jag ska ta mig i kragen och gå på en promenad också.

Idag visar jag en LO som är mitt bidrag till Lillblommans skissutmaning denna månad. Jag har funderat och vridit och vänt på skisssen ett tag nu. Jag gillar verkligen hennes skisser men kunde inte riktigt komma igång. Det slutade med att jag gjorde en tolkning som inte är jättelik skissen, vilket jag annars brukar göra mest. Det var rätt kul att göra en liten annorlunda tolkning. LO blev väldigt ren och enkel och då hamnar fotot mer i centrum, vilket jag ville.


Fotot är på min systerson Wilmer när han var en liten skrutt. Nu fyller han snart 6 år...

Kram Åsa! 

3 kommentarer:

  1. Jätte fint... :´)

    Världens goaste skruttunge!!

    SvaraRadera
  2. Hi, hi jag vet med mig att månadens skiss var lite klurig ;) Men det kan vara bra ibland :) Gillar din layout jättemycket, precis som du säger fotot i centrum och snygg white space! Tack för att du ändå tog dig an skissen! Kram!

    SvaraRadera