måndag 25 februari 2013

Två vackra flickor i en ring

Hej!

Av en slump hittade jag en härlig blogg som dessutom har en pågående skissutmaning. Strömstad Scrapbooking heter sidan. Klicka här och kolla in sidan.

Här är mitt bidrag:


Det är ett foto från 2011 på Elsa och Ebba. Titeln syns lite dåligt men det står "Två vackra flickor i en ring". Tänkte på sången "Sju vackra flickor i en ring..."  När jag hade satt dit texten kom jag även på att fotot faktiskt är i en ring.... :-) Så det blev en väldigt passande titel på denna LO.

Den fina skissen man skulle följa var gjord av Lillblomman. Titta gärna in till henne här.

Är inne i en liten svacka med mitt scrapande nu. Får sån otrolig prestationsångest ibland och tycker att inget av det jag gör blir bra. Jag har tiden men får nästan inget gjort. Hoppas att det är tillfälligt...

Kram Åsa!

8 kommentarer:

 1. Tycker du gör jättemycke vackert jag.... :-) Det är nog säkert bara du som tycker du är i en svacka. Det löser sig ska du se... Kramis till dig! <3 /Helen

  SvaraRadera
 2. Svacka? Tycker du fullkomligt vräker ur dig många jättefina alster. Det är säkert en övergående känsla du har bara :)
  //Carina

  SvaraRadera
 3. Men kära du.....du gör ju så mycket fint så man bara blir rent avis ju. Grymt fin LO :)♥

  Kraaam

  SvaraRadera
 4. Hej =)

  Men så mycket fina LO du gör Åsa om detta är en svacka så vet jag inte hur det ska bli när du kommer i form ;) Roligt jag ser att vi har tollkat samma skiss nu i helgen. Men din tolkning vart mycket finare ser jag =) Kul att få några LO jorda då och då.

  Ha det bra kram Sandra!

  SvaraRadera
 5. Hej,
  hittade dig via skisstävlingen inne hos Strömstad Scrapbooking. Vilka fina LO:s du gör! Har läst igenom den underbara berättelsen under LO:n när du skulle få dina tjejer. Vilket lyckligt slut, fick tårar i ögonen.
  Ha en bra dag!
  Kram Karin

  SvaraRadera
 6. Viken underbart vacker layout!
  Du har tolkat skissen på Strömstads Scrapbooking så fint!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 7. Ursött foto!!! Och vad roligt att du verkligen tänkt igenom din tolkning som är jättefin! Vad skoj att du ville vara med! Kram!

  SvaraRadera
 8. Superfin LO - älskar färgerna och de vackra blomsterklustren!
  Kram
  //Cattie

  SvaraRadera