fredag 19 april 2013

Scrap-Perra v.16

Hej! 

Nu är det fredagsmys.... Så skönt med helg! Solen lyser nästan iaf, det är hyfsat varmt och bara det slutar blåsa så är jag nöjd!

Igår fick jag mig lite härlig scraptid på min lediga dag. Jag lyckades även få en akrylfärgstub att "explodera" över halva mitt skrivbord och alla saker där, datorn på både tangentbord och skärm, min mobil och mina kläder... Mina ordval då är inte skrivbara... Bara att ta nya tag.

Jag fick några layouter och ett kort gjorda iaf. Idag tänkte jag visa mitt bidrag till skissutmaningen hos Scrap-Perra.  De har ju lite kalastema därinne och på det ljuva 70-talet var det ju kalaskul de gånger man fick dricka läsk, därav rubriken på min LO.


Barnen på bilden, från väldigt längesen, är min sambo Magnus, hans kusin Maria och hans bror Patrik. Det är Magnus farbror Göran som har tagit bilden.

Veckans skiss var "utformad" som en tårta. Jag gjorde min egen variant av tårtan. :-) Papper från Kaisercraft.

Ha en riktigt trevlig helg! 

Kram Åsa! 

4 kommentarer:

 1. Men vad Elliot är lik Magnus! Jag blir så avis på dina torsdagar. I höst ska jag gå ner i tid till 80 % och funderar starkt på lediga torsdagar, passa på att pyssla lite när de har långdag i skolan :) //Carina

  SvaraRadera
 2. så smyggt. Men vilket skit med akryltuben...

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar bild! Den utstrålar verkligen glädje. Vilken lycka med en läsk, jo jag minns det. Tycker du har fått ihop LO:n så fint med färger som matchar fotot.
  Ang din "Me, myself and I" LO så känner igen mig i dina tankar kring att man oftast själv står bakom kameran för man inte vill vara med på bild. Fick mig en tankeställare där. Fina bilder på dig :)
  Kram Karin

  SvaraRadera
 4. Härlig layout, gillar färgerna och lugnet den utstrålar. Kul att du är med i veckans skiss.

  SvaraRadera