lördag 11 januari 2014

TJSC -She´s so cute 40

Hej!

Solen behagade titta fram en liten stund på förmiddagen iaf och tänk vad det kan göra med en. Känns så mycket lättare i hela kroppen på nåt vis. Härligt!

För ett tag sedan gjorde jag ett bidrag till She´s so cute 40 hos TJSC. Utmaningen består i att använda färgerna gul eller orange på sitt alster och tre olika dies/punchar.


Min mist ser dock inte så väldigt orange ut på bilden ser jag, men det är den. Kul att damma av sina dies igen (för dom är inte så flitigt använda nu längre).

Ha en fin helg! 

Kram Åsa! 

3 kommentarer:

 1. Skikkelig flott bakelo - flott dies og tapebruk, kult med blekstrekene!
  Har svart dette på spørsmålet ditt om hva russeknuter er i bloggen min: Etter ungdomene i Norge er ferdige med videregående skole (før universitetet) feirer de med å være Russ. De har russedress - fra gammelt av i rødt eller blått alt etter hvilken linje de har gått - og russelue med snor og dusk. Fra 1. - 17. mai gjør de forskjellige sprell - noen av dem har jeg skrevet øverst på siden - og for disse sprellene får de en ting som de fester i snora på russelua - dette er russeknuter. Tror det heter russeknuter fordi man fikk en knute på snoren om man hadde vært våken et helt døgn i "gamledager" :o)
  Ha en fin søndag :o)

  SvaraRadera
 2. Flott pepperkake LO med bruk av mange bilder! Takk for at du tok Gro sin utfordring hos TJSC!

  SvaraRadera
 3. Her er beviset på at man ikke trenger å bruke tradisjonelle julefarger for å få en fin juleLo. Denne ble kjempestilig! Takk for at du deltar hos TJSC!

  SvaraRadera