lördag 18 oktober 2014

Project life på mitt vis!

Hej! 

Hoppas ni har en skön och lugn helg. Själv känns det nästan som om lördagen precis börjat trots att klockan snart är tolv. Jag sov till nästan nio idag och det hör inte till vanligheterna, men så skönt.

Idag tänkte jag visa en fotoficka för er. Jag håller på lite grann med Project life men lyckas inte göra det veckovis så jag provade att göra det månadsvis istället. Jag kände mig inte riktigt bekväm i det heller så nu gör jag på mitt egna sätt. Ibland kör jag vecko- eller månadsvis och ibland blandar jag hej vilt med layouter, fotofickor med speciella händelser osv och det är jag nöjd med.
Känner mig glad att jag kan göra ett album för 2014 istället för tokblandade årtal som jag haft det förut. Även i det här fallet måste jag gå tillbaka och tänka på för vems skull jag håller på och scrapar. Det viktiga är att jag hittat ett sätt som fungerar för mig. Har en god vän, Maria, som inspirerat mig mycket till att göra mitt album så.


Den här fotofickan har legat ett tag då jag inte riktigt vågat visa den eftersom jag har en lååång bit kvar innan jag hittat mitt uttryckssätt ordentligt när det gäller PL. Känner mig som en riktig nybörjare och jag får inte alls till det som jag vill.... Men nånstans ska man ju börja... :-) 

Trevlig helg!

Kram Åsa! 

1 kommentar:

  1. Härligt ! :) Precis sådär går jag och funderar nu, skulle vilja och behöva pga mängden foton, börja med nån form av PL. Men vet att veckovis eller tom månadsvis kommer kännas jobbigt. Har tänkt just så som du gör att det kanske kan få bli som det blir, så som jag jobbar med layouterna. Så du pushade mig ett steg i rätt riktning nu tror jag :) Tack snälla för inspirationen Åsa !!! Kram Anna

    SvaraRadera