fredag 15 juni 2012

50-års tavla!

Hej!

Väldigt längesen nu. Trodde jag skulle bli mer aktiv här på bloggen men ibland händer det bara lite för mycket i livet samtidigt så orken och inspirationen finns inte riktigt där.

Nu har jag iaf sagt hej då till eleverna och fått sommarlov själv också. Välbehövligt! Nu väntar jag bara på sommarlovsvädret...

Innan jag slutade terminen hann jag vara iväg till New York ett par dagar också. Härlig resa med mycket intryck och högt tempo. Kommer LO med bilder därifrån så småningom.

Idag tänkte jag visa en tavla jag gjorde när vi skulle på en 50-års fest i slutet av maj.Vi var väldigt många som skulle samla och alla namnen skulle stå på tavlan. Det var lite klurigt för jag ville inte att namnen skulle synas när man tittade på tavlan. Jag löste det så att under fliken där det står "Nästa destination Rom" står alla namnen.


Jag har lyckats slarva bort papperet där jag skrev upp allt material tyvärr...Jag stämplade hela bakgrunden med min tegelväggsstämpel och sen stämplade jag dit "sprickorna". Älskar dessa stämplar som jag köpte på mässan i Gävle.

Nu ska jag ladda upp lite foton och skicka iväg för framkallning så jag kan ta tag i mitt scrapande igen. Ha det bäst och tack för att du tittade in hos mig!

Kram Åsa!

4 kommentarer:

 1. Ett härligt kort till 50-åringen! Gillar dina sprickor, av vilken butik köpte du dem?
  Vill gärna ha tips om scrap i New york, eftersom vi planerar en resa dit i höst.
  Hoppas du hade en trevlig resa, ser fram emot bilder sen.
  Kram

  SvaraRadera
 2. OHHHH sååå himla snyggt gjort!! Ett riktigt toppen kort!! =)

  Kramen

  SvaraRadera
 3. En jättehärlig tavla som jag ser att du lagt ner mycket tid och kärlek på. Smart lösning med namnen som vart dålda bakom fliken. Hoppas ni hade en underbar resa och att du nu får tid till lite pyssel när du är ledig.

  Ha det bra kramar från mig!

  SvaraRadera
 4. Vilken otroligt snygg tavla! Den blev han säkert jätteglad för!
  Kram :)

  SvaraRadera