söndag 6 januari 2013

Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Hej!

Man skulle kunna tro att denna blogg är nedlagd men så är ICKE fallet :-) Lite energitapp och sjukdomar har gjort att tid och ork inte har funnits för bloggande och scrapande tyvärr. Men döm då om min förvåning när lusten och inspirationen infann sig i torsdagskväll efter en lång dag i en islada tittandes på hockey. Det blev tre LO på två dagar vilket är betydligt med än på lääänge. Jag röjde t.o.m. halva mitt tokstökiga skrivbord!!!
Glad i hågen fotar jag mina alster och startar datorn och börjar skriva. Ska bara lägga upp lite bilder så är jag färdig.... Men då finns helt plötsligt ingen "ruta" att trycka på för att bläddra bland bilderna.... VA????? Fick lite lätt panik och ringer Maria (Mia-Maria) och det var visst lika för henne när hon gick in och tittade. Blev lite lugnare och tänkte att då funkar nog snart igen. Nu är det två dagar sen och det funkar INTE ALLS!!!!!!!!!!!!!!!!! VAD SKA JAG GÖRA????? Nån som vet och är lite duktig med sånt???? Ser ju att många av er lägger ut en massa inlägg och att det funkar för er. Kom gärna med tips och förslag!

Kram från en minst sagt FRUSTRERAD Åsa!

3 kommentarer:

 1. du har alltså inte den där lilla rutan (bilden) ovanför där du skriver ett inlägg som det står "infoga bild" om man håller muspekaren över?

  jag har ju åxå blogger å för mig är den där å har inte varit borta. är det någon mer ikon där ovanför som är borta?

  kolla så du inte råkat hamna i HTML-läget. ovanför där du skriver inlägget, längst till vänster står det två knappar med "skriv" och "HTML", klicka på skriv fast om du är i HTML ska det ju åxå finnas en ruta förståss. nä du svårt å hjälpa på avstånd :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack Hanna-Marie att du försöker hjälpa mig. Har den lilla knappen ovanför inlägget. Det är när jag har tryckt på den o det nya "fönstret" öppnar sig som det inte finns något att trycka på för att bläddra bland bilder. Finns bara menyraden till vänster.Där kommer jag inte till mina bilder. Blir tokig på detta! Är ju inget jag är jättebra på detta känner jag....

   Radera
 2. Problemet är att Explorer har problem med Blogger....så om du laddar ner Chrome så funkar det att lägga in bilder igen!! Snabbt fixat!! =) Lycka till!!!

  Kram

  SvaraRadera