lördag 8 mars 2014

TJSC - She´s so cute

Hej!

Äntligen har vi lite sol. Vad mycket det gör med humör och känsla. Har varit ute och fikat lite i skogen nu på förmiddagen. Vi höll på att blåsa bort men solen lyste iaf!!! När vi kom hem upptäckte jag en blommande krokus i rabatten. Ännu mera lycka! Fast man undrar ju lite ändå -ingen snö och blommor i rabatten i början på mars i södra norrland... Men jag klagar inte. Jag kan ju nästan, säger nästan, hoppa över hela årstiden vintern...

Igår tog jag mig lite scraptid och gjorde då en layout till She´s so cute inne hos TJSC. Det är en mixed media utmaning. Gör valfritt alster men med flera olika medium.

Jag har använt mig av distress ink dyna, mister, gesso och modelling paste. Jag satte även dit mina första egengjorda Enamel dots. Inga mästerverk men jag ska prova igen. 

Ikväll blir det mello för hela slanten. Som barnen har sett framemot denna finalkväll. Just nu är dom iväg och handlar alla kvällens "tillbehör". Låtarna kan dom i princip redan och favoriterna är utsedda. Jag kan komma ihåg känslan jag själv hade när jag var liten och kollade på melodifestivalen och hejade på Style, Lena Ph osv... Ikväll håller jag en liten tumme för Ace Wilder. 

Kram Åsa! 

8 kommentarer:

 1. Fantastisk sommer LO! Liker hvordan du har løst utfordringen til Arnlaug! Og bildet var jo bare helt kanon!
  Inlinkz er på plass, vil du være så snill å legge bidraget ditt der. Takk!
  Tusen takk for at du tok utfordringen til TJSC!

  SvaraRadera
 2. Lekker, så fin og fargerik! Hærlig bilde!

  SvaraRadera
 3. Herlig leken lo! Kjempeflott bakgrunn, og flott med pilen og blomsten!
  Kjenner meg igjen i det du skriver om vårtegn - stort smil på meg da jeg stakk nesen ut i herlig vårvær i går morges -hadde egentlig holdt med vår,sommer og høst for meg...ja og desember da ;o)
  Ha en fin ny uke :o)

  SvaraRadera
 4. Så herlig og fargerik LO! :-)
  Ha ei fin uke :-)

  SvaraRadera
 5. Jeg elsker alle lagene, og så lekre og fine farger! Flott med malingssplattene også. :)
  Klem, Anne.

  Klem, Anne.

  SvaraRadera
 6. Morsomt bilde som kommer til sin fulle rett på denne Lo`en! Tusen takk for et herlig fargerikt bidrag.

  SvaraRadera
 7. Så utrulig herlig LO! Elsker fargene:-)

  SvaraRadera