måndag 26 mars 2012

Påskägg

Hej!

Har legat sjuk ett tag nu och har inte orkat så mycket men i helgen hade jag iaf så pass med energi att jag orkade sitta vid pysselbordet några stunder. Så då passade jag på att göra detta påskägg.Jag köpte ett ägg på ica som jag målade ett par lager med akrylfärg. Sen använde jag mig av punchinella för att göra mönstret. Tog en fingerdutt och mina distressdynor. Virade lite snöre runt och limmade dit fjädrar och blommor (från Wild Orchid Craft). Det hängande hjärtat kommer från Camillas Corner. Av nån konstig anledning så hade jag visst ingen Glad Påsk stämpel... (en anledning så god som nån att få handla lite :-) ) ... så jag fick ta lite stickersbokstäver istället.

Jag bara älskar pärlhönsfjädrarna. Skulle kunna ha dom lite överallt till påsk. Det var jättekul att greja med detta och jag har ett par ägg till på g, dom är grundade och klara. Hoppas jag blir klar till påsk bara! Lämna gärna ett spår efter dig (för det är ju så kul)!

Kram Åsa!

6 kommentarer:

 1. MEEEEN sååååå fint!!! Åhhh finge jag ett sånt påskägg skulle jag skita i(ursäkta) om det va nåt i ens!!!!! =) LÖÖÖVLY!

  Kramen

  SvaraRadera
 2. Min gisses...det är ju tokfint!!! Full pott på det Åsa.

  Ingen fara med oss här hemma. Klara är rätt pigg, hon berättade för sin kompis idag att hennes mamma tröttnat på hennes hosta så idag fick hon gå till doktorn. Så himla rätt =) Vi fick ventolin som jag nu håller tummarna för.

  Sköt om dig, kram

  SvaraRadera
 3. Otroligt snyggt!!

  /Elzan

  SvaraRadera
 4. Ja egentligen är ju kommentarer överflödiga, bilderna säger ju allt. Så snyggt! Lyckliga den som får ett ägg av dig i påsk :)

  //Carina

  SvaraRadera
 5. Hej =)

  Men så mycket vackert Åsa det bara sprutar fram saker för dig. Bara älskar det hät underbara ägget!!!. Vill också passa på att fråga hur det vart med messan i Gävle den 5 maj? Vi pratade om den sist när ni var hos mig på träff men kommer inte i håg hur du sa. Kunde du följa då eller inte? I så fall har jag plat i min bil om det är av intresse?

  Ha en bra dag, kram jag!

  SvaraRadera
 6. Du gör så otroligt mycket fint Åsa. Hade bestämt att jag inte skulle påskpynta i år, men måste ju bara göra ett ägg när jag ser det här. Tyvärr var de stående äggen på Ica slut (du kanske inspirerat fler :-)) så jag köpte en "chokladkula" med choklad i, den var dock av metall så jag är rädd att färgen flagnar. Däremot känns mitt ägg mer som en billig amatörkopia av ditt mästerverk, men nånstans måste man ju börja...

  Lina

  SvaraRadera