tisdag 1 maj 2012

Liten trädgårdsmästare

Hej!

Vilket underbart väder vi har haft de sista dagarna. Jag har verkligen samlat på mig energi i solskenet.

Känns som om det var evigheter sen som jag satt vid scrapbordet. Jag har dock tagit mig i kragen o fotat de LO som ligger färdiga iaf. Den första visa jag idag.

Det är en LO på mig när jag var liten, kanske är 3-4 år på bilden. Jag är hos min farmor o farfar och hjälper till i trädgården.


Det är en väldigt enkel LO. Papper från Basic Grey. Jag har kladdat med lite vit akrylfärg också.Jag tyckte denna LO passade bra just nu för hela helgen har vi grejat ute i rabatterna. Eller i ärlighetens namn så har jag mest stått bredvid och pekat och visat hur det ska vara (det finns ju så rackarns många äckliga maskar i jorden ;-)....)

Tack för att du tittade in hos mig! Ha det så bra och håll tummarna att vi får behålla detta underbara väder ett tag!

Kram Åsa!

3 kommentarer:

 1. Vilken söt Lo!!

  Du är ju rolig du, på med ett par handskar och ner med händerna i jorden =))

  Har du pratat med Sandra om lördag? Ska bli så trevligt att få komma iväg.

  kram

  SvaraRadera
 2. Jätte fint och gullig bild på dig Åsa =)

  Japp jag har smsatt och kollat av att Åsa också ska med på Lördag. Nu är alla platser bokade i min bil 7 platser. Ska bli så kul att åka på mässan!!! Hör av mig senare om vilken tid vi börjar rulla på lördag.

  Ha det bra kram jag!

  SvaraRadera
 3. Men Maria maskarna blir ju inte osynliga av att jag har handskar på mig ;-) Jag flippar ur bara av att se dom... Får rysningar bara jag tänker på det :-) Skulle behöva anställa en trädgårdsmästare... Ses på lördag!!!! Kram

  SvaraRadera