måndag 7 maj 2012

Mojje

Hej!

I somras var vi till Bollnäs och tittade på en av mina döttrars favoriter, Mojje. Det var en helt galet varm dag så jag hann ångra både en och två gånger att vi åkte men det visade sig att det var värt det sen. Hade två strålande glada tjejer med mig hem.

Som ni ser har Ebba och Elsa ganska lockigt hår och det har ju Mojje också så mitt under konserten så stannade han bandet och började prata med tjejerna. "Men ni två ser ju ut som jag fast ni är söta"...osv.  Dom blev ju så klart jätteblyga men nu efteråt tycker dom att det var kul.

Vi stannade och köpte nån skiva efteråt och när vi skulle gå hem så ropade Mojje efter oss "Man skulle ju kunna tro att jag var i Bollnäs för ett par år sen..." Alla runt omkring tyckte det var väldigt roligt, jag blev lite lätt generad och är tacksam över att det var så varmt den dagen så att man var lagom röd i ansiktet ändå :-)


Papper från Fancypants design "Off to school", My Mind´s Eye "Birthday Girl" och lite spillbitar. Bokstäverna är div stickers. Sen har jag använt min nya splash-stämpel som jag köpte på mässan i lördags. Älskar den!


Det var en rolig dag för tjejerna och det syns på fotot att dom inte riktigt vet hur dom ska vara :-)

Ha det så bra och tack för att du tittade in hos mig!

Kram Åsa!

2 kommentarer:

  1. Hahaha.. underbar kommentar och härlig LO! :D Wow, gillade verkligen splash-stämpeln! Läcker!

    SvaraRadera
  2. Hej vilket underbar LO och härligt kort på tjejerna och Mojje! Vi var också där den där dagen och jag mins hur varmt det var!! Hoppas vi får många sådana dagar i sommar!

    Ha det bra, kram från mig!

    SvaraRadera