söndag 18 augusti 2013

Veckans skiss #33

Hej!

Nu var det ett par dagar sen och det har hänt lite roliga saker sen sist... :-) Jag vann med min jordgubbslayout inne hos Veckans skiss (tjohooo) och jag har blivit DT medlem hos Scrap och Ting (tjohooo igen). Det blir spännande eftersom det är mitt första DT uppdrag. Jag är jättesugen att sätta igång! Gå in och titta runt i bloggen och i butiken!

Igår var jag på en scrapträff på Träslottet i Arbrå. Vilket mysigt ställe! Vi var ett gäng glada deltagare som satt i en lada och scrapade hela dagen. En helt underbar dag! Jag pratade nog ganska mycket för jag hann bara två layouter och ett kort....

Det här är Träslottet:


Den ena LO som jag hann göra var till Veckans skiss. Gillade verkligen skissen den här veckan! Titta in HÄR för att se den.


Jag har använt papper från underbara Echo park. Bilderna är från Ebba och Elsas dansuppvisning i början av sommaren och dom dansade just till Gosa från melodifestivalen. 

I morgon börjar jobbet på allvar då mina elever kommer tillbaka efter sommarlovet. Ska bli kul att träffa alla igen!

Kram Åsa! 

5 kommentarer:

 1. Vilken superhärlig LO du gjort efter min skiss! Älskar de glada färgerna och det busiga bandet! Tack för att du deltar!

  SvaraRadera
 2. Jättehärlig LO - såg den ju igår då den var "på väg"!! Det riktigt lyser om den - och om tjejerna!
  Tack för att du lämnade ett spår inne hos mig igår! *glad*
  Tyvärr blev nåt fel så jag kunde inte komma till dig via den, men jag är ju lite klurig, så jag kilade in till MiaMaria och hittade dig i hennes blogglista ;)
  Du gissade alldeles rätt - jag har jobbat i skolan som lärare och rektor i inte mindre än 42 år, mesta tiden på särskolan, men också på grundskolans alla stadier faktiskt. Utbildade mig till "småskollärare" i början av 60-talet. Har sedan läste vidare till speciallärare och har en beteendevetarutbildning dessutom vid sidan av jobbet. Nu har jag varit pensionär några år och njuter av det med!!
  Kul att ses! Kanske ni kommer ner till Gävlemässan - i så fall ses vi där! Kram!!

  SvaraRadera
 3. En glad sida med härligt sprakande färger. :)

  SvaraRadera
 4. Grattis till DT jobbet, kul. Härligt med scrapträff, love it. Jättefin LO du gjort.

  SvaraRadera
 5. Tack för din fina tolkning till oss denna veckan. Läckra korkbokstäver! /Jennie

  SvaraRadera