onsdag 3 juli 2013

Veckans skiss #27

Hej!

Tillbaka hemma efter en tur till bl.a. Örebro där Elliot har spelat fotbollscup. Sen blev det en tur till mamma i Köping också.

Struntade i all uppackning och sådant idag och satte mig en stund vid skrivbordet istället. Det blev en LO till Veckans skiss. Kolla in skissen man skulle inspireras av här.

Här är mitt bidrag:


Kortet är från Elliots 11 års dag!

Kram Åsa! 

4 kommentarer:

 1. Hej Åsa!
  Låter härligt med en liten tur i Sverige. Vi har semester men har mest hållt oss hemma än så länge. Igår åkte jag med sonen och hans tjej till Stocholm och fick en dos av storstan. Det blev både lite shopping och god mat. Bandet du frågade om har jag stämplat juni på, det är ett stämpelset från Tim Holtz som heter Almanac. Det är uppdelat i två set, med sex månader på varje. Mycket användbara både till kort och LO:s!
  Gillar hur du tar upp den mörka färgen på hans keps i andra detaljer på LO:n, det blir snyggt!
  Ha en skön fredag, vi hörs!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej Åsa! Till att börja med vill jag gratta dig till vinsten inne hos VS, din LO var fantastiskt fin! Även denna LO'n är helt underbar, vackra färger och snygga detaljer som passar perfekt ihop med fotot. En härlig tolkning av skissen! Önskar dig lycka till i utmaningen. Kram och ha en toppen helg / Tess.

  SvaraRadera
 3. Grattis till vinsten förra veckan!
  Den här layouten var himla snygg! Gillar hur du använt papprena, och vilka tuffa dekorationer!
  Tack för ditt bidrag till Veckans Skiss!

  SvaraRadera
 4. Läckert busig LO. Tack för ditt fina bidrag denna veckan.

  SvaraRadera