onsdag 10 juli 2013

Veckans skiss #28

Hej!

Igår fick jag lite tid över och tog mig en bloggrunda för att få lite inspiration och titta till er alla duktiga scrappare där ute... Det funkade tydligen för jag fick massa energi och gjorde ett bidrag till Veckans skiss.  


Jag försökte återskapa ränderna i bikinin med lite akrylfärg bakom fotot. Sen har jag stämplat med bubbelplast. Använde mig av svart mist som färg. Pilen och molnen var med i setet från Studio Calico och även tårtpapperet.

Det här fotot är från förra sommaren och Elsa var så stolt över sin bikini med volanger. En tuff brud i lyxförpackning :-) Så kul att plåstret på magen kom med som vi kämpade så med hela sommaren. Hon genomgick en bråckoperation precis innan sommaren och därför var vi tvungna att skydda ärret. Elsa var väldigt noga med att påminna oss om att ta med plåster överallt.


Kram Åsa! 

6 kommentarer:

 1. Läcker LO! Snygg kontrast med det svarta mot de ljusa färgerna!Snyggt stämplat! Tack för att du så troget hänger med oss!

  SvaraRadera
 2. Hej Åsa! Du får verkligen till det med färger som matchar fotona o dina layouter. Jättesnyggt! Och som du skrev kul med plåstret, det är detaljer som är roliga att få med eftersom det har haft en viss betydelse.
  Du frågade om jag har fb och det har jag men jag är bara aktiv i en pysselgrupp som vi har här i Uppsala. Däremot använder jag Instagram. Du hittar mig på båda om du söker på mitt namn.
  Sista semesterveckan som kommer nu, jag ska njuta av varje ledig dag lite extra. Imorron ska vi ta med mina föräldrar på en utflykt till kusten där vi har båten. Mamma och pappa seglar också men har inte lagt i båten den här sommaren, ja du vet ju varför.
  Ha en skön kväll så hörs vi!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Mycket snyggt! Suveränt matchat med färgen bakom fotot! Snyggt med det svarta som kontrast!
  Tack för ditt bidrag till Veckans Skiss! :-)

  SvaraRadera
 4. Wow så fin. Ljuvliga färger och så läckert med färgen. Tack för ditt bidrag denna veckan.

  SvaraRadera
 5. Så snyggt! Vad fint du har fått till färgerna från bikinin bakom fotot, så läckert! Tack för ditt bidrag till oss denna vecka!
  /Jennie

  SvaraRadera
 6. gorgeous fresh lovely work...:)

  SvaraRadera