lördag 19 januari 2013

En liten butiks januaritävling

Hej! 

Underbart med helg och lite humanare temperatur vilket innebär att barnen kan vara i slalombacken. Fast på förmiddagen ville dom scrapa så då fick mammans lust till att själv sätta sig vid skrivbordet vänta.... :-)

Jag har hakat på En liten butiks januaritävling. Man skulle inspireras av ett foto med en fågelbur med div innehåll i färgerna rosa och turkost, mestadels. Bl.a. innehöll buren en cupcake, därav texten på min LO... Det var väldigt kul att hämta inspiration från ett foto, det blir ju mest skissutmaningar för mig annars.


Detta är en ganska viktig och känslosam LO för mig. Det är ett foto på min dotter Elsa som tillsammans med sin tvillingsyster kom till världen förtidigt. Elsa behövde lite hjälp av en CPAP sina första dagar och denna bild visar det. När hon tittar på foton från denna tid har hon mycket funderingar och frågor om detta. Hon var väldigt svullen och röd och vissa bilder kan kanske kännas lite otäcka nästan. Jag vill att hon ska känna att vi tyckte att hon var en söt, underbar prinsessa trots alla slangar, sladdar och annat.

Ha en fortsatt trevlig helg! 

Kram Åsa!

4 kommentarer:

 1. Och jag bölar som vanligt. Jättefint! Förstår att den är känslosam, verkligen.

  SvaraRadera
 2. Underbar!! Det här ror du hem =)

  kramen

  SvaraRadera
 3. Verkligen känslosam och fin - tack för att du vill delta med denna fina LO i vår januaritävling hos En liten butik, tack //Lotta

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar layout! Så fin!

  SvaraRadera